Servicii

Pe aceasta pagina ve-ti gasi ce servicii va pot oferi eu si colaboratorii mei, iar in josul paginii cate o mica descriere a ceea ce inseamna nunta si botezul.


1-Fotografie de nunta
-Fotografie botez
-Familie
-Copii
-Produs si reclama
-Imagini corporate
-Arhitectura si interioare
-Video-colaborator
-Make-up-colaborator
-Dj-colaborator

Nunta este o ceremonie religioasa si/sau civila, in timpul careia se sarbatoreste inceputul unei casatorii. In mod obisnuit, nunta este un ritual care se oficializeaza uniunea dintre doua persoane (in majoritatea tarilor lumii: de sexe diferite) în fata unei autoritati civile sau/si religioase, urmata de o petrecere.

Nunta este compusa din mai multe parti:

  • cununia civila
  • cununia religioasa
  • petrecerea ce urmeaza ceremoniei religioase sau cununiei civile, petrecere la care sunt invitate rudele pentru a serba unirea celor doi tineri printr-o ceremonie mai mult sau mai putin fastuoasă.
  • noaptea nuntii

La ortodocsi, nunta are loc dupa înscrierea civila si dupa cununia la biserica. În cazul în care logodna nu a fost facuta, inaintea cununiei, preotul ii logodeste pe miri prin rostirea unor rugaciuni asemanatoare celor de nunta.

De la Wikipedia, enciclopedia libera

 

Botezul,conform invataturii Sf. Pavel, cel care vine spre botez este facut partas - prin taina botezului - mortii si ingroparii lui Hristos. Ritualul botezului arata prin aceasta schimbarea vizibila care poate fi traita de fiecare dintre existenta "omului vechi" al pacatului si cea o "omului nou" care il urmează pe Hristos.

Apa botezului omoara si invie simultan. In botez cel botezat se face partas învierii lui Hristos. Simultan el devine prin lucrarea Sfantului Duh din Botez o parte a trupului universal al lui Hristos. Botezul este simbolul impacarii dintre Dumnezeu si oameni, realizata prin moartea pe cruce si prin invierea lui Iisus Hristos. Cum moartea si învierea lui Hristos s-au petrecut doar o singura data pentru mantuirea lumii, asa si botezul are loc doar o singura data spre mantuirea celui ce vine la botez si nu necesita repetare.

Faptele Apostolilor  ne exemplifica necesitatea rebotezarii daca botezul nu a fost facut în Numele lui Iisus Hristos. Credinta este de asemenea necesara pentru dobandirea mantuirii. Aceasta, ca dar al Sfantului Duh, il arata pe cel botezat ca partas al bisericii si il conduce pe drumul vietii celei noi care il elibereaza pe cel botezat din robia pacatului si il conduce spre libertatea fiilor lui Dumnezeu.

De la Wikipedia, enciclopedia libera