Despre Mine

Vă aștept să întiparim evenimentele voastre intr-o formă frumoasă pe care să o ,,savurați,, cu placere de câte ori simțiți nevoia.
   Cu respect, Ionuț Coțur!

Salut,
Sunt Ionut! Iti multumesc ca ai poposit pe site-ul meu. As vrea sa-ti spun cateva cuvinte despre ceea ce fac. As putea incepe prin a-ti spune ca sunt fotograf pentru: nunta, botez, de produs, party, corporate, fashion…etc.
Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o pentru prima data cand am vazut cat de frumoasa este natura si cum pot pune in valoare aceasta frumusete prin fotografiile pe care le realizam.
Trecand timpul m-am hotarat sa aprofundez cunostintele despre fotografie si am facut cursuri de perfectionare. Am inceput sa fotografiez oameni, sa iau evenimente si sa fac orice tip de fotografie. Acum aceasta pasiune a evoluat si este munca mea din fiecare zi. Spun ca sunt un om care are sansa in viata sa faca ceea ce-i place.
Acum ca am vorbit despre mine si legatura mea cu fotografia, as vrea sa va spun ca tot ce tine de evenimente gasiti aici pe site-ul meu.

Foto-Video

Foto-video sunt cele mai importante servicii pentru nunta ta.Acestea sunt cele care peste ani iti vor readuce aminte cu placeretoate clipele petrecute in cea mai importanta zi din viata ta.De aceea trebuie sa alegi niste oameni care stiu sa faca acest lucrucu profesionalism, responsabilitate si implicare 100%. Noi suntem aici sa realizam aceste lucruri.

Make-up

Ai ales rochia, buchetul, coafura dar nu esti decisa ce machiaj sa porti la nunta? Cu o consultanta si o proba de machiaj, te pot asigura ca vei avea exact imaginea pe care ti-o doresti . Colaborez cu unu dintr-e cei mai buni make-up artisti din Romania. Vei gasi detalii la pagina demake-up si la parteneri.

DJ

Ce face atmosfera incendiara la nunta…? Muzica..!! Cine o alege si ne-o transmite..? Dj-ul..! Colaborez cu Dj cu foarte multa experienta in domeniu,cu un playlist impresionant, cu foarte multe evenimente la activ si care stie sa miste si cel mai pretentios invitat prin muzica care o pune si o alege.Vei gasi detalii la pagina de DJ si la parteneri.